Sig farvel til pollensymptomer med Coways Get ready for Summer-udsalg TIL RABATTERNE

Coway 101: Få ut det mesta av din luftrenare

Du är inte ensam om du kliar dig några gånger i huvudet när du får en ny produkt. Här har du svaret på några av de vanligaste frågorna vi får om Coway – i videoform. Kolla in videorna nedan för svar och insikter om viktiga aspekter av luftfiltreringsprocessen från Coway luftrenare. Notera att alla videor är på engelska.

Vart bör jag placera min Coway luftrenare?

Mot en vägg? I ett hörn? Ta reda på den bästa strategin för att placera din Coway luftrenare…

Varför låter min nya Coway luftrenare?

Du kan bli förvånad över hur lätt det är det är att missa detta enkla men viktiga första steg…

Hur hanterar jag filterna i min Coway luftrenare?

Med filterindikatorlampor gör Coway gör det enkelt för dig…

Har du nogen spørgsmål?
Kontakt os.

Lad os holde kontakten

Abonner for at få de seneste opdateringer og eksklusive Coway-tilbud.