DECEMBER UDSALG – OP TIL 40% RABAT SE RABATTERNE

Hvorfor kjøpe en Coway luftrenser?

Sørkoreansk design og kvalitet er viden kjent og med Coway får du en luftrenser som er designet med presisjon, nøyaktighet og med det beste materialvalget. Nesten alle modeller er uavhengig testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic, noe som er en trygghet for deg som kunde. Med smarte tekniske løsninger som partikkelsensor, lyssensor, øko-modus og autodrift, blir Coway den mest fleksible og miljøvennlige luftrenseren som håndterer seg selv helt automatisk, uavhengig av miljøet den er plassert i.

Maksimal beskyttelse mod almindelige husholdningspartikler

Forfilter

Aktivt kulfilter

Ultrafint partikelfilter med Coway GreenHEPA™-teknologi

GreenHEPA™-antivirusteknologi til dobbelt beskyttelse mod vira med mere

Vores filtre er behandlet med en speciel anti-virusformel, der er uskadelig for kroppen. Det giver dobbelt beskyttelse, der er laboratorietestet. Opfanger 99,9 % og neutraliserer eventuelt skadelige partikler i luften². Yderligere ekstern test bekræfter neutraliseringen af humant coronavirus (HCoV-OC43) på 2 timer³.

Møt Coway Airmega 150 Designet for livet

Mitt enkle og kompakte design passer alle rom. Hvit, grønn eller rosa, hvilken farge velger du?

Møt Airmega Jet Ta steget til ren luft

Med MegaJet™-teknologi velger du hvor den rene luften skal gå.

Min Focus Mode

Fokustilstanden sender den rene luft kraftigt fremad, så den rene luft fordeles hurtigere i rummet. Dette er yderst effektivt i kombination med et klimaanlæg, da Jet’en får luften til at cirkulere hurtigere og derved opvarmer/afkøler rummet mere effektivt, så du sparer på det samlede energiforbrug.

Min Normal Mode

Normaltilstanden spreder den rene luft bredt ud og op og har i første omgang til formål hurtigere at rense nærområdet. Dernæst spredes den rene luft gradvist bredt for at dække hele rummet.

Karakteristisk Jet-look

Air Maker med en solid præstation og med et slankt moderne design, der passer perfekt til alle rum.

Om luftrenser fra Coway

At være forsigtig med den luft, du lever og indånder, er blevet meget vigtigere end nogensinde. I dag kan du læse om mange lande og deres problemer med at holde luften ren. Når det så er sagt, så bliver dit indemiljø også påvirket, da du altid skal lufte ud og skal stole på, at din normale ventilation er i mål. For dem af jer, der tager dette seriøst, er det et godt valg at få en luftrenser. I så fald er din Coway luftrenser et af de absolut bedste produkter. Hvis du klikker på «læs mere», kan du læse mere, når vi går i dybden med, hvad en luftrenser fra Coway har at byde på.

Selvfølgelig vil alle presse på, at de er de bedste, og Coway har valgt at placere sig blandt de bedste. Hvis du så ser på prisen i forhold til kvaliteten, bliver dit valg endnu bedre. Hvorfor er det så vigtigt at bruge en luftrenser? Det enkle svar er, at du får et bedre indemiljø, som består i bedre luft at trække vejret. Du skaber simpelthen en platform for et bedre og sundere liv. Hvis det er tilfældet, at du er astmatisk eller allergisk over for pollen, har du virkelig brug for en luftrenser fra Coway, som vi kommer nærmere ind på nedenfor.

Nu hvor du ved, at en Coway luftrenser forbedrer den luft, du indånder, hvilket fører til en bedre livskvalitet og et sundere liv, er det tid til at finde ud af hvorfor. Coway luftrensere er baseret på moderne teknologi, der er blevet testet og simuleret i forskellige laboratorier. En af de store grunde til, at luftrensere fra Coway har så gode værdier og giver så godt et resultat, er de mange forskellige filtre, der bruges. Her er det mest HEPA-filtre, der gør det grove arbejde, mens andre filtre er med til at øge effekten. Det er også noget, vi vil komme nærmere ind på i vores artikel.

Luftrensere kommer i mange forskellige størrelser og designs og derfor har disse intelligente og effektive maskiner også forskellige kapaciteter. Dit valg af Coway luftrenser afhænger helt af størrelsen på det område, hvor du vil rense luften, samt typen af negative partikler, der bidrager til den dårlige luft. Vi forsikrer dig om, at der altid er en Coway luftrenser, der passer til dig, din familie og dine behov, og du kan finde den ved hjælp af vores informative artikel. Det til en pris, der betyder, at de fleste mennesker har råd til at forkæle sig selv med denne luksus.

Coway – Et firma, der er besat af ideen om ren luft

Faktisk blev Coway grundlagt med ideen om at skabe renere luft til mennesker over hele verden allerede for over 30 år siden. Det var i Sydkorea i 1989 og siden da har mærket spredt sig over hele verden takket være dets høje kvalitet og dokumenterede effekt. I dag er Coway ikke kun Asiens største virksomhed til fremme af et rent indeklima, men har eksisteret siden 2003 med aktiviteter og kontorer i Malaysia, Kina, Thailand og USA. Siden 2009 har de også været repræsenteret via generalagenten Albion Nordic AB, som for alvor har vist vejen, når det kommer til indeklima og kvalitetsprodukter, når det kommer til alt fra ren luft til aircondition og varme.

At luftrensere fra Coway er så gode, det er der også beviser og beviser på, hvilket man kan se i alle de forskellige prestigefyldte priser og priser, som virksomheden har modtaget i sin driftstid. Siden 2012 er de også blevet anbefalet af Astma- og Allergiforbundet til alle mennesker i Norden, der lider mere end andre af dårlig luft. Med andre ord kan alle, der lider af alt fra pollenallergi til astma, drage fordel af og bruge effektive produkter fra Coway. Når du køber en luftrenser fra Coway, får du samtidig perfekt service, med alt fra det svære valg af det rigtige produkt til muligheder for at købe dit udstyr.

Coway har over 30 års erfaring med at måle, rense og levere ren luft til millioner af brugere af vores produkter. Deres videnskabsmænd og ingeniører har arbejdet meget hårdt og intensivt for at skabe et komplet udvalg af luftrensere, hvor koncentrationen er lagt på at skabe en række forskellige filtre. Det betyder, at du, der vælger at rense luften med et produkt fra Coway, kan være sikker på at finde det rigtige filter til at rense luften i netop dit område, område og land. Deres forskning fortsætter også med at finde nye innovative løsninger til et bedre indeklima.

  • Komplet filtersystem til alle regioner og årstider
  • Kvalitative luftrensere med kraftig effekt
  • Coway – en virksomhed med over 30 års erfaring inden for ren luft

I dag findes der mange forskellige modeller af luftrensere fra Coway på det svenske marked. Hvilken luftrenser du vælger afhænger primært af den overflade du skal have ren luft på. De tilgængelige modeller at vælge imellem har effekt på overflader fra 55 kvadratmeter op til 117 kvadratmeter. Hvad du også vil opdage er, at nogle modeller har forskellige funktioner, der tilføjer andre vigtige ingredienser til din daglige luft. Alle modeller kommer med en meget attraktiv pris, der skal ses som meget overkommelig i forhold til den kvalitet og kapacitet, du får. Derudover er produkterne meget nemme at bruge selv for uindviede.

Der er mange fordele ved en luftrenser fra Coway, blandt andet har de et meget lavt elforbrug, hvilket gør at det ikke behøver koste dig din skjorte at få renere luft derhjemme. Anbefalingen fra det svenske Astma- og Allergiforbund er også en sikkerhed, især for dem, der lider af astma eller allergi. Derudover arbejder virksomheden med bæredygtighed og beskytter dermed vores miljø og vores planet. De arbejder også for menneskerettigheder og et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere, hvilket er endnu et plus på kanten for denne virksomhed. En luftrenser kan også være nyttig på kontorer og andre arbejdsmiljøer og ikke kun i hjemmet.

Sådan fungerer en luftrenser fra Coway

En luftrenser kan fungere på forskellige måder alt efter typen af luftrenser, men faktum er, at de alle er til for at rense luften. De kan reducere små partikler i luften med op til 99,9%, og de partikler, der kan fjernes, omfatter pollen, støv og skimmelsvamp. Derudover kan luftrenseren fjerne ubehagelige lugte og farlige gasser og dermed give dig et meget bedre indemiljø. Mange af luftrenserne fra Coway har også LED-indikatorer, der fortæller dig om luftkvaliteten i hjemmet i realtid. De er også normalt udstyret med forskellige tilstande, hvor Auto Mode er det, der anbefales både økonomisk og praktisk set.

Coway fremstiller normalt luftrensere i et relativt slankt format, så de ikke fylder unødvendigt i dit hjem, hvilket også er en faktor, der gør dem populære blandt brugerne. En luftrenser forbedrer luftcirkulationen i dit hjem og giver dig dermed den rene luft, du fortjener. Nogle modeller, såsom Coway Storm AP-1516D, har et firetrins filtersystem, der effektivt holder din luft ren. Den har et forfilter, et støvfilter, et deo-filter og et HEPA-filter. Det er netop brugen af HEPA-filtre, der gør luftrenserne fra Coway meget effektive, fordi de kan fjerne en masse ubehagelige ting fra luften i dit hjem som f.eks.

  • Bakterie
  • Cigaretrøg
  • Mikropartikler

En fordel ved luftrenserne fra Coway er, at der er en række forskellige modeller at vælge imellem, så du kan finde en, der passer til din husstand. De har forskellige størrelser og designs, og er tilpasset husets forskellige størrelser. Det er vigtigt at vælge en, der passer til dig og dit hjem. Selv lydniveauerne er forskellige, og i deres specifikation kan du tjekke, hvor mange dB de maksimalt har. På den måde kan du tilpasse dit valg ud fra dine forhold. Vi anbefaler, at du træffer et gennemtænkt valg, inden du vælger, hvilken luftrenser du skal købe.

Hvor godt en luftrenser virker afhænger af en række forskellige faktorer, og vi hos Coway sigter efter altid at skabe højkvalitets luftrensere, som du kan købe til en fordelagtig pris. De faktorer, der spiller en rolle for funktionen, er filtreringsteknologien, placeringen, vedligeholdelsen, dens luftstrøm og hvor tilpasset den er til det særlige miljø, den befinder sig i. I et hjemmemiljø er en luftrenser ikke så kraftfuld som i et industrielt miljø, selvom hjemmemiljøer faktisk også har forurening, hvilket altid gør det til en god idé at investere i en god luftrenser. Enköpings-Posten har blandt andet berettet om en test, vi hos Albion Nordic lavede i 2018. Vi ville gerne vide, hvordan luftrensere påvirker børns sygefravær i en børnehave, og fraværet faldt med næsten 20 %.

Al indendørs luft er påvirket af forurenende stoffer på den ene eller anden måde, og en luftrensers opgave er at fjerne disse forurenende stoffer. Dette gøres ved at tage den urene luft ind gennem luftrenserens indtag og derefter renser forfilteret den for grovere partikler, inden luften passerer gennem flere filtre. I luftrenserens øvrige filtre renses luften for de usunde partikler og processen ender med, at ventilatoren sender den rene luft ud og spreder den rundt i rummet. En luftrenser er glimrende, hvis du bor i storbyen, hvor der er mange udstødningsgasser, men også steder, hvor du normalt lider af dårlig lugt i hjemmet.

Det er en fordel, at luftrenserne fra Coway er anbefalet af Astma- og Allergiforbundet, især hvis du lider af astma eller anden allergi, da en luftrenser kan få dig til at føle dig bedre. At have ren indeluft burde være en selvfølge, men det er ikke alle, der ved, hvad en luftrenser er, eller hvordan den virker. Med en luftrenser i soveværelset kan du få en meget bedre nattesøvn, som kan gøre en stor forskel for dit helbred. Coway luftrensere er også ofte bærbare, hvilket betyder, at du nemt kan flytte dem mellem forskellige rum i hjemmet, når det er nødvendigt, hvilket også gør dem til et godt valg.

Fordele ved at have en luftrenser i hjemmet

Fordelene ved at have en luftrenser i dit hjem er mange, det er ret logisk, at det er bedre at indånde ren luft end forurenet luft. Globaliseringen og udviklingen af det svenske samfund har påvirket antallet af partikler, der bevæger sig i luften og bidraget til, at de er steget meget. Mange af disse partikler er ikke sunde for dig som menneske og påvirker den menneskelige krop på en række forskellige måder. I dag bor der desuden flere af os i byerne, end vi gjorde før, og i byerne er der mere forurening. Vi er også flere mennesker på en mindre overflade, som lettere spreder partiklerne.

De forskellige partikler, vi taler om, er for eksempel støv, pollen, mad, dyrehår, udstødningsgasser og vira, men det kan også handle om mange andre ting. Når du bevæger dig udenfor, sætter disse partikler sig fast i dit hår og på dit tøj, hvilket får dem til at tage med dig hjem. De kommer også ind i dit hjem gennem ventilation, døre og vinduer, som du skal have åbne lejlighedsvis for ventilation og også for at komme ind i dit hjem. På denne måde er det uundgåeligt, at luften i dit hjem er forurenet af flere typer partikler, og derfor er en luftrenser den bedste måde at slippe af med dem.

Just Coway har masser af erfaring med forurening på grund af at være en sydkoreansk virksomhed. Sydkorea har meget større problemer med luftforurening, end vi har her i Sverige, og der er det også almindeligt, at der er mindst én luftrenser i de fleste hjem. Det betyder, at virksomheden er på forkant, når det kommer til erfaring med farlige partikler, og hvordan de bedst fjernes. Uren luft i hjemmet kan give mange problemer, såsom hovedpine, koncentrationsbesvær og træthed, som du kan slippe af med ved at købe en højkvalitets og velfungerende luftrenser.

Støv er ikke kun dårligt for personer med støvallergi, men det rammer også mennesker uden allergi. Du skal selvfølgelig fortsætte med at lufte dit hjem ud, selvom du har en luftrenser for at få ny luft ind, men du kan i det mindste være sikker på, at du trækker vejret ren og frisk luft dagligt. Så er det selvfølgelig stadig vigtigt at gøre rent derhjemme og en luftrenser er et godt supplement, der kan mindske allergisymptomer og give en bedre almentilstand til både allergikere og ikke-allergikere. En luftrenser er meget mere effektiv end et luftfilter, da den påvirker alle partikler, uanset hvor de befinder sig i luften.

Ren luft kan nærmest ses som en luksus i dag, men Coway mener ikke, at ren luft skal koste for meget. Coways luftrensere har derfor meget favorable priser uden at påvirke funktionen negativt. Som småbørnsforælder er det klogt at have en luftrenser, da små børn har en tendens til at blive lettere ramt af både allergi og luftvejsinfektioner, som ofte skyldes dårlig luft. Med en god luftrenser undgår du disse bekymringer og får dermed sundere børn, samtidig med at hele familien kan indånde renere luft. Nogle tror endda, de er allergiske over for eksempelvis katte, men opdager, at problemerne forsvinder ved køb af en luftrenser.

En fordel ved luftrenserne fra Coway er, at de er energieffektive, de trækker ikke unødigt meget strøm og bliver derfor ikke en dyr historie. Så har de også et flot design og et lille format, der gør, at de kan stå foran dig, og at de ikke fylder for meget i dit hjem. Designet og størrelsen afhænger selvfølgelig af, hvilken model det er, og hvor stort dit hjem er. Du bør ikke vælge en luftrenser, der er for lille, hvis du vil have den til at rense luften effektivt og have den effekt, du ønsker, for at du kan nyde fordelene ved ren indeluft.

Indeklimaet påvirker vores generelle sundhed

Vores indeklima er vigtigt for vores generelle sundhed og især den luft, vi indånder dagligt i vores hjem. Derfor er skimmelsvamp og støv så farlige, fordi vi hele tiden indånder de små partikler, hvis de er i vores hjem. Med en luftrenser filtreres op til 99,7% af de farlige partikler fra, hvilket giver dig ren luft at trække vejret derhjemme. Faktisk er vores indendørs luft ofte fem gange mere forurenet end luften udenfor både fra den måde, vi lever på, og på grund af de partikler, vi bringer ind. Regelmæssig ventilation kan ikke gøre det gode, som en luftrenser gør.

En luftrenser kan frafiltrere vira og bakterier, der fører til sygdomme og infektioner, som dermed kan reducere dit sygefravær fra arbejdet. Det er en stor fordel for både sundhed og økonomi ikke at blive syg så meget som tidligere. Andre partikler, den kan rense, er skimmelsporer, røgpartikler, gasser, udstødningsgasser og støv, som alle kan gøre os syge, allergiske og trætte. Normalt får vi hovedpine, tørre og kløende øjne, astma og dårlig søvn, hvis vi indånder skadelige partikler på grund af vores dårlige indeluft. Da en luftrenser kan fjerne over 99 % af partiklerne, bliver kroppen ikke påvirket af dem.

De mennesker, der er hårdest ramt af et dårligt indeklima, er ældre mennesker og børn. De er mere modtagelige for virkningerne af luftforurening. Børn har ikke fuldt udviklede åndedrætssystemer, og de trækker også vejret hurtigere end voksne, hvilket betyder, at de optager mere luft pr. kg kropsvægt, og deres kroppe skal arbejde hårdt for at håndtere forureningerne. Ældre mennesker er mere påvirkede, da deres åndedrætssystem ikke er så godt som hos yngre mennesker, og det gør dem mere modtagelige for både vira og bakterier. Derudover bruger ældre mennesker mere tid indendørs end yngre mennesker, og hvis luften er dårlig, betyder det, at de er udsat for det i lang tid.

Der er nogle symptomer, der er almindelige med dårlig indeluft, og de er i forskellige kategorier. Du kan få problemer med slimhinder og luftveje, som kan vise sig som tilstoppet næse, hoste og infektioner. Huden kan også blive påvirket og det kan vise sig som eksem, kløe, udslæt og tør hud. Der er også generelle symptomer, som er almindelige, såsom hovedpine, dårlig søvn, træthed og koncentrationsbesvær. Hvis vi indånder dårlig luft i meget lang tid, kan det også føre til mere alvorlige sygdomme og lidelser og det er en god grund til at investere i en luftrenser, for et godt helbred.

Forskellige modeller af luftrensere fra Coway

Coway luftrensere fås i flere modeller og har du brug for en, der kan rense luften i rum på op til 117 kvadratmeter, er Airmega 300S en god mulighed. Fordelen ved den model er, at den tager luft ind fra to sider, hvilket gør kapaciteten høj. En anden fordel ved netop denne model er, at den har en dvaletilstandsfunktion, der slukker belysningen og får ventilatoren til at køre i super støjsvag drift. Dens filterkombination fjerner 99,97 % af alle partikler på 0,3 mikron eller større. Derudover advarer den, når det er tid til at skifte filter. Du kan nemt styre luftrenseren med din smartphone.

Coway AP-1008CH er blevet kåret som den bedste i test af Testfakta, og den kan rense luft på overflader op til 73 kvadratmeter. Det er en stilfuld, energieffektiv luftrenser, der har tre-trins filtrering. Den aflæser luftrensheden i dit hjem og justerer sig selv til det niveau, der passer til dit miljø. AP-1008CH renser op til 99,5 % af partiklerne op til en partikelstørrelse på 0,26 mikrometer. Takket være renhedsindikatoren kan du se, hvor rent dit hjem er, og luftrenseren justerer også automatisk til det niveau, der er nødvendigt for netop dit hjem. Den har også en praktisk ECO-tilstand, der lukker den ned, hvis der ikke registreres forurening.

En anden model, der er meget populær, er Coway Classic AP-1018F, en anden generation af luftrenser, der er moderne og stilfuld. Den fungerer på overflader op til 55 kvadratmeter og har en masse smarte funktioner at tilbyde brugeren. Takket være dens renhedsindikator kan du se, hvor meget forurening der er i luften. Det smarteste er altid at have luftrenseren indstillet til Auto-tilstand, så den automatisk justerer blæserhastigheden ud fra luftens kvalitet. Den har også en god Eco-tilstand, hvor den kører meget stille og bruger minimalt strømforbrug. Luftrenseren har et tre-trins filter med et meget effektivt HEPA-filter til allersidst, det skal skiftes en gang om året.

Ønsker du en rigtig flot og stilfuld luftrenser, er Coway AP-1008DH det oplagte valg. Den har nemlig et prisvindende design i læder og desuden en meget effektiv fire-trins filtrering. Den fungerer på en maksimal arbejdsflade på 73 kvadratmeter og renser op til 99,5 % af partikler ned til 0,26 mikron. Dette er den eneste luftrenser fra Coway, der har en gaspartikelsensor, der eliminerer stærke parfume lugte. Det er altså ikke kun en flot luftrenser, men den er også meget effektiv. Den er meget energieffektiv og har også en ECO-tilstand, der går automatisk ind, hvis der ikke registreres forurening i 30 minutter.

Luftrensere er især vigtige for astmatikere og pollenallergikere

De fleste af Coways luftrensere er anbefalet af Astma- og Allergiforeningen og Astma Allergi Norden. Det betyder, at de er gode ud fra et allergisynspunkt. Astma og allergi kan være meget belastende i betragtning af alle de små partikler af støv, dyrehår og andre ting, der er i luften, vi indånder. Med en luftrenser reducerer du tilstedeværelsen af disse partikler betydeligt, og det vil gøre din astma eller allergi lettere at håndtere. Fordi luftrenseren fjerner de allergifremkaldende stoffer fra luften, behøver du ikke inhalere dem, hvilket vil mindske dine allergisymptomer. Allergi er meget almindelig i Sverige, især pollenallergi, som en luftrenser kan hjælpe med.

En luftrenser fjerner dog ikke kun allergener fra luften, men alle typer partikler. For allergikere kan en luftrenser reducere tilstoppet næse, kløende øjne og hals og hovedpine. For astmatikere bliver de partikler, der kan irritere luftvejene, fjernet fra luften. Udover at hjælpe mod pollenallergi, kan en luftrenser også hjælpe mod pelsallergi. Det er normalt ikke pelsen, man er allergisk over for, men de allergener, som dyr afgiver, og som er i luften som små partikler. Det kan være proteiner fra dyrets spyt eller urin og afføring, der forårsager allergien. En luftrenser kan effektivt reducere tilstedeværelsen af disse allergener i din indeluft.

Støvmideallergi er meget almindelig og selv støvmider kan reduceres, hvis du har en luftrenser kørende døgnet rundt. Du skal dog også ryste sengetøj og sofapuder, så miderne ender i luften og dermed renses af luftrenseren. God indeluft er især vigtig for dem, der lider af astma eller allergi, da det vil påvirke din almene tilstand markant. God ventilation er et must i kombination med luftrenseren. Har du allergi eller astma, bør du også tilpasse dit hjem ved at gøre rent hyppigt og fjerne tæpper og andre støvelskende produkter fra dit hjem. I kombination med en god luftrenser vil den gøre underværker for dit velvære.

Forskellige filtre i luftrensere fra Coway

Alle Coway luftrensere har enten tre eller fire forskellige filtre, der bruges i et lagdelt system. Hvilken variant du skal bruge afhænger helt af dine behov og i hvilket miljø din luftrenser skal bruges. Disse forskellige filtre skal også plejes på forskellige måder, nogle skal skiftes med jævne mellemrum, mens andre kan renses. Det står altid i produktbeskrivelsen, hvordan du skal gå videre. Når du køber en luftrenser fra Coway, kommer den som regel med filtre, der holder i et til to år, hvilket betyder, at du ikke skal tænke på at købe nye filtre før i god tid efter dit køb.

Grunden til at en luftrenser har flere forskellige filtre, er fordi de renser luften fra forskellige ting. Der er både små og store partikler i luften, og de skal alle fjernes effektivt. Uanset om du vælger en variant med 3-trins eller 4-trins filter, bliver din luft renset effektivt. Du kan altid læse om luftrenserens kapacitet i produktbeskrivelsen for at se, hvor stort et område den kan rense, og hvor stor en procentdel af partiklerne den fjerner. Coway tilbyder modeller, der fjerner op til 99,7 % af luftbårne partikler. De forskellige filtre, der kan findes i luftrenseren, er:

  • Forfilter
  • HEPA filter
  • Deodorant filter
  • Støvfilter

Filterstrukturen ser lidt forskellig ud alt efter hvilken model du vælger, men de har altid et forfilter, der fanger de store partikler som støvpartikler og hår. Du renser forfilteret for eksempel med støvsugeren og det skal normalt ikke skiftes. Nogle luftrensere kommer så med et støvfilter, der filtrerer blandt andet pollen og skimmelsporer fra. Et støvfilter skal normalt skiftes efter et par måneder. Deodorantfiltre kommer som regel efter, som består af aktivt kul i granulær form. Det fjerner blandt andet lugte, mad og andre lugte, der kan forstyrre dig i hjemmet. Deodoranten skal normalt kun udskiftes en gang hvert andet år, hvilket er en fordel.

HEPA-filteret er dog det vigtigste filter, da det fjerner blandt andet bakterier, vira, cigaretrøg og andre skadelige partikler. Alle Coway luftrensere er udstyret med HEPA-filtre, og det er en af grundene til, at de er så populære og vellidte. Det er netop HEPA-filteret, der fjerner de mindste partikler og lader luften renses til 99,7%. De kan fange partikler mindre end 0,3 mikrometer og har vist sig at være effektive mod både vira og bakterier. NASA taler meget om denne type filter, som de blandt andet bruger, når de laver deres egne rumekspeditioner.

HEPA-filtre fungerer lidt som et fiskenet, hvor de fanger rigtig små partikler. I nogle tilfælde kan de fange nanopartikler, der er meget små, og som bevæger sig på andre måder end større partikler. Materialet, som et filter som dette består af, er desuden antibakterielt, hvilket betyder, at det effektivt fjerner bakterier, der findes i for eksempel skimmelsvamp. Der er simpelthen intet filter mere effektivt end dette filter, når det kommer til at rense din luft. Som vi nævnte ovenfor, er alle Coway luftrensere udstyret med et HEPA-filter, der normalt udskiftes en gang om året for effektivt at rense luften i dit hjem.

Som du kan se, er der mange grunde til at få en luftrenser til hjemmet. Det er ikke kun allergikere og astmatikere, der nyder godt af bedre indeluft. Børn og ældre kan tage mere skade af et dårligt indeklima, da de er mere modtagelige for forurenende stoffer i luften. Det vigtigste når du skal vælge en luftrenser fra Coway er at du vælger en der kan rense hele dit hjem, der findes varianter der effektivt kan rense luften i huse på 117 kvadratmeter. Coway tilbyder overkommelige og højkvalitets luftrensere, der markant kan forbedre dit generelle helbred og reducere antallet af sygedage for både dig og din familie.

FAQ om luftrensere

Er luftrensere fra Coway anbefalet af Astma- og Allergiforeningen?

Ja. De fleste af Coways produkter er anbefalet af Astma- og Allergiforeningen, som du kan se på deres svanemærke. De er også anbefalet af Asthma Allergy Nordic, hvilket er endnu et kvalitetsstempel.

Hvor meget koster en luftrenser fra Coway?

Prisen på luftrensere fra Coway varierer alt efter model og kapacitet. Coway tilbyder dog altid sine produkter til fordelagtige priser uden at gå på kompromis med deres kvalitet og funktion.

Kan en luftrenser hjælpe mod allergi?

En luftrenser kan være effektiv mod flere typer allergier, da den fjerner allergener fra luften. Det skal dog ikke erstatte rengøring, det er også nødvendigt, det samme gælder ventilation.

Larmer en luftrenser meget?

Det afhænger af den model du vælger, men du kan altid se lydniveauet i decibel i specifikationerne for Coway luftrenser. Mange har også en mere støjsvag nattilstand.

Drar en luftrenare mycket el?

Coway forsøger altid at fremstille de mest energieffektive luftrensere som muligt, da alle skal have ret til at rengøre indeluften. Energiforbruget kan også reduceres, hvis du vælger en luftrenser, der har ECO-tilstand.