Sig farvel til pollensymptomer med Coways Get ready for Summer-udsalg TIL RABATTERNE

Vores forretningsdrift

Bedste Life Solution Company

Vores forretningsområde for en bedre og mere sikker livsstil.

Livsløsninger gennem teknologi

Vores markedsledende luft-, vand- og kropsplejemærker er alle udviklet med vores egen teknologi for at skabe bedre løsninger for livet.

Vores filosofi: Design Delight

Luft er kernen i vores liv og noget Coway er stolt af, med over 27 års erfaring om emnet. Coway forsyner brancheførende luftrensere med den nyeste teknologi udviklet af Asiens største luftforskningscenter med over 196 milliarder luftrelaterede databaser.

AQUAMEGA til rent vand

Vand er afgørende for os alle, og det var her, Coway startede sin virksomhed for over 30 år siden. Vores R&D-center er det mest anerkendte anlæg med snesevis af WQA-eksperter, og vi analyserer vandkvaliteten i over 40 lande for at levere vand, der er sikkert og velsmagende at drikke.

BIDETMEGA til hygiejnisk kropspleje

For at understøtte en bedre livsstil producerer Coway branchedefinerende smarte bideter med i-wave-systemet. Forpligtet til alle aspekter af et bedre liv fremstiller vi blødgøringsmidler, massagestole og fodbade til komplet kropspleje

Coway Madrasser til behagelig søvnpleje

Næste niveau madras i en æske, der er førsteklasses i kvalitet og budgetvenlig. Fås i alle sengetyper, du ønsker, og understøttet med en avanceret 7-zone struktur.

Det vigtigste for et afslappet ophold

Vores liv bliver bedre med enkle, men robuste produkter, som vi kan stole på, såsom Coway-induktionskogepladen, smart tøjrens og innovativ LED-cellemaske.

Vores passion for at fortsætte

Som den bedste virksomhed med livsløsninger startede vores forretning fra vandrensning til luft og til flere livsstilskategorier. Vores teknologiorienterede passion vil fortsætte med at introducere nye produkter, der forøger værdien af vores liv.

Vores design

Afspil video

Mere om os

Research & Development

Teknologi som fører til et bedre liv.

Coway Design Center

Där ledende designer föds.

Filterteknologi

HyperCaptive™ Filtrering med Coway GreenHEPA™ Teknologi.

Globalt netværk

Globalt tilsluttet. Samme i 60+ lande.

Har du nogen spørgsmål?
Kontakt os.