Sig farvel til pollensymptomer med Coways Get ready for Summer-udsalg TIL RABATTERNE

Luftforurening er overalt omkring os

Og det kan være værre indendørs end udendørs

Mange af vores daglige aktiviteter øger risikoen for skadelige forurenende stoffer i hjemmet.

Mens de fleste luftbårne partikler er usynlige for det menneskelige øje, vil du mærke forskellen på at have ren luft med Coways avancerede luftrensningsteknologi.

Vi tager rengøring seriøst. Hver partikel betyder noget, så lille som 0,01 µm.

For at en luftrenser skal være effektiv til at fjerne vira fra luften, skal den være i stand til at fjerne små luftbårne partikler (i størrelsesområdet 0,1-1 µm) – US EPA

Trin 1: Forfiltre

Forfiltre

Forfilteret forlænger levetiden på næste trin ved at opfange store støvpartikler, dyrehår og andre urenheder. Det er også vaskbart og nemt at tørre, hvilket giver dig en bedre langsigtet investering for bedre luftrensning.

Trin 2: Max2Green™-filter

Alt-i-et filtersystem

Aktivt kulfilter og GreenHEPA™-filter kombineret gennem den avancerede mikroforseglingsproces for maksimal ydeevne og nem vedligeholdelse.

Aktivt kulfilter

Perfekt til lugtende gasser og VOC'er

Coways avancerede aktive kulfilter giver kraftig deodorisering og fjerner 99% af lugtfremkaldende og skadelige gasser såsom VOC’er, som kan give hovedpine, kvalme eller det, der er værre. Filterets overflade har en unik geometrisk struktur, der forbedrer dets deodoriseringseffektivitet.

GreenHEPA™ filter

Perfekt til ultrafine partikler som virus og bakterier

Mød Coway GreenHEPA™-teknologi med dette specielle Coway-fremstillede filter. Det certificerede Coway GreenHEPA™-filter fanger utrolige 99,9 % af vira, bakterier, svampe og pollen.³

For at hæmme væksten af disse skadelige partikler påføres filteret en effektiv antimikrobiel behandling, der er både EPA- og ECHA-registreret. Inden for 24 timer er disse forurenende stoffer deaktiveret, og spredning kan ikke forekomme.